ITALSKÁ PASTA ASCIUTTA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 1 balíček špaget, sůl, voda, olej, 3 cibule, 6 stroužků česneku, 1 lžička dobromysli, 200 g rajčatového protlaku, 500 g ementálu. POSTUP PŘÍPRAVY: Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek dozlatova, přidáme dobromysl, osmažíme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmažíme, zředíme vodou, osolíme a za častého míchání odvaříme na původní hustotu protlaku. Do omáčky dáme okapané špagety, promícháme a na talíři zasypeme strouhaným sýrem. Jako varianty můžeme k osmažené cibuli přidat mleté maso, kousky kuřete, nakrájené zbytky z pečené, pálivou papriku nebo houby. Můžeme také vynechat dobromysl, pro zjemnění můžeme do hotové omáčky vmíchat žloutek, nebo můžeme syrovým žloutkem na sýru korunovat každou porci.

ITALSKÁ PASTA ASCIUTTA. ITALSKÁ PASTA ASCIUTTA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1369 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz